Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Reptilienii Care Conduc Lumea

Reptilienii Care Conduc Lumea

Multe subcategorii de extratereștrii sunt încadrate ca fiind de proveniență reptiliană. Toate aceste puteri economice si militare cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Aceste familii care conduc lumea au averi incomensurabile. Ei sunt descrisi ca fiind monstruosi, uneori avand solzi în loc de piele si avand un aspect de reptile, serpi, balauri, dragoni. Ei sunt cei care ne conduc i care conduc lumea la ora actual.

Reptilieni Pe Pămant Adevarul Dezvăluie Libertatea Conștiinței
vizitati articolul complet aici : https://www.adlc.ro/influentarea-maselor/reptilieni/reptilieni-pe-pamant/
Cine conduce de fapt lumea ? Despre averea clanului rockfeller circulă numeroase legende. Realizează cineva că singurele țări din lume care nu au datorii la fmi sunt israelul, turcia, arabia saudită, coreea de nord, câteva țări semite și china?

Ok, ultimii ii putem exlude.

Reptilienii hibrizi care conduc lumea. Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor. Sunt liderii noii ordini mondiale, sunt directorii unde se găsesc reptilienii.

Aceste familii care conduc lumea au averi incomensurabile. Sunt peste tot printre noi. Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe planetă.

Cele 13 Familii Care Conduc Finantele Mondiale Ale Lumii Octavpelin S Weblog
vizitati articolul complet aici : https://octavpelin.wordpress.com/2017/03/19/cele-13-familii-care-conduc-finantele-mondiale-ale-lumii/
Nimeni dintre cei care conduc lumea nu este dispus sa renunte la dreptul de proprietate in favoarea drepturilor omului. Cine sunt, de unde vin și care le este scopul? Piramida cu ochiul reptilian, situat pe bancnota de 1 $ american, este un simbol al acestei structuri de control.

Acea idee despre realitate de care sunt obsedați mai mulți oameni formează în mare parte realitatea.

Iluminati, grupul bilderberg, soros, francmasonii si reptilienii. Astfel, lumea este condusă de ideile oamenilor despre lume. De ce este important să știm cine conduce în realitate lumea?

Reptilienii încearca sa traiasca ca paraziti, în. În timp ce toți membrii celor 13 familii conducătoare își schimbă forma. Iluminati, grupul bilderberg, soros, francmasonii si reptilienii.

David Icke Archives Secretele Lui Lovendal
vizitati articolul complet aici : https://www.lovendal.ro/wp52/tag/david-icke/
Iluminati, grupul bilderberg, soros, francmasonii si reptilienii. Reptilienii hibrizi care conduc lumea. Cine conduce de fapt lumea ?

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

Stratul următor este al doilea comandament, familiile care fac munca de sprijin pentru pindar și cele 13 familii conducătoare. Ei sunt descrisi ca fiind monstruosi, uneori avand solzi în loc de piele si avand un aspect de reptile, serpi, balauri, dragoni. Acea idee despre realitate de care sunt obsedați mai mulți oameni formează în mare parte realitatea.

Posting Komentar untuk "Reptilienii Care Conduc Lumea"