Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prajitura Desteapta Cu Lamaie

Prajitura Desteapta Cu Lamaie. O prajitura aromata, care poate fi pastrata in frigider timp de pana la cinci zile. Este o prajitura care se prepara rapid si la fel de rapid se termina…. Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra pus treptat. Produsele vin la usa, martea si vinerea. Prajitura desteapta sau inteligenta, cu vanilie si lamaie, o reteta usor de facut, se separa singura in straturi de crema si blat pufos.reteta scrisa.

Prima data se topeste untul si se lasa la racit pentru ca avem nevoie de el rece. Oua 8 buc, zahar 250 g, unt 170 g, faina 150 g, lapte 1 l, esenta de vanilie 1 buc, pesmet 2 linguri, zahar pudra 1 linguri optional. Luati o tava adanca de aproximativ 35x25cm si o ungeti cu 20g de unt moale. Prajitura desteapta sau prajitura inteligenta merita incercata oricand ai pofta de ceva dulce. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina.

Prajitura Desteapta Reteta De Cremes Fals Prajitura Magica
Prajitura Desteapta Reteta De Cremes Fals Prajitura Magica Source from : https://teoskitchen.ro/2016/01/prajitura-desteapta-2.html
Prajitura desteapta sau prajitura inteligenta se numeste in acest fel pentru ca punem la cuptor o compozitie lichida, iar cand este gata, rezulta o prajitura cu trei straturi separate, doua de blat si o crema delicioasa in mijloc. De ce se numeste prajitura desteapta? Mixeaza galbenusurile cu zaharul pudra pus treptat. La final, adaugam coaja de lamaie in compozitie, albusurile batute spuma si amestecam cu un tel 7. Turnam compozitia obtinuta in tava si bagam la cuptor.

Ouale se separa si untul se topeste.

Prajitura desteapta sau prajitura inteligenta se numeste in acest fel pentru ca punem la cuptor o compozitie lichida, iar cand este gata, rezulta o. Oua 250 g zahar 2 pliculete zahar vanilat 200 g unt 200 g faina 1l lapte dulce 1 lingurita esenta vanilie coaja rasa de la o lamaie 1. La final, adaugam coaja de lamaie in compozitie, albusurile batute spuma si amestecam cu un tel 7. Se numeste prajitura desteapta,inteligenta pentru ca punem la cuptor o compozitie lichida, iar cand este gata, avem o prajitura cu. 4 oua, 150 g zahar pudra, 140 g faina, 120 g unt, 1 l lapte, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 1 lingurita extract vanilie, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 praf de sare.

Produsele vin la usa, martea si vinerea. Ouale se separa si untul se topeste. Tava se unge cu unt si se tapeteaza cu hartie de copt. Prajitura desteapta cu ciocolata este o prajitura care chiar se face singura! Eu am folosit acum o tava rotunda, cu diametrul de 32 cm.

Prăjitură Deșteaptă Cu Lămaie și Nucă De Cocos Lataifas
Prăjitură Deșteaptă Cu Lămaie și Nucă De Cocos Lataifas Source from : https://lataifas.ro/retete-naturiste/85300/prajitura-desteapta-cu-lamaie-si-cocos/
Cuptorul se incalzeste la 180 de grade. Se poate folosi o tava dreptunghiulara de 32×25 cm, dar aveti grija sa fie mai inalta, sa aiba loc sa creasca si sa nu curga compozitia in cuptor. Toarna laptele, putin cate putin si omogenizeaza bine cu telul. Ouale se separa si untul se topeste. Prajitura desteapta sau inteligenta, cu vanilie si lamaie, o reteta usor de facut, se separa singura in straturi de crema si blat pufos.reteta scrisa.

Separat, mixeaza albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie, apoi adauga treptat zaharul tos si bate pana obtii o bezea.

O prajitura aromata, care poate fi pastrata in frigider timp de pana la cinci zile. Tava se unge cu unt si se tapeteaza cu hartie de copt. Incercati si prajitura sau prajitura alba ca zapada cu crema de portocale. Prajitura desteapta cu vanilie sau prajitura inteligenta se numeste in acest fel pentru ca punem la cuptor o compozitie lichida, iar cand este gata. 150 g untura 150 g zahar 450 g faina 1 pahar jumatate de lapte 150 ml.

Cuptorul se incalzeste la 180 c. Eu am folosit acum o tava rotunda, cu diametrul de 32 cm. Ingrediente pentru reteta de prajitura inteligenta sau desteapta, cu vanilie si lamaie. Cu doar cateva ingrediente pe care le ai in mod obisnuit in casa, poti face acest desert cu adevarat deosebit. Prajitura desteapta sau prajitura inteligenta se numeste in acest fel pentru ca punem la cuptor o compozitie lichida, iar cand este gata, rezulta o prajitura.

Prajitura Cu Lamaie Youtube
Prajitura Cu Lamaie Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=Z_nuytlfrzQ
Ungeti o tava (cu diametrul de 18 x 18 sau 24 x 14 cm) cu putin ulei de sambure de struguri. Prajitura desteapta sau inteligenta, cu vanilie si lamaie, o reteta usor de facut, se separa singura in straturi de crema si blat pufos.reteta scrisa. Toarna laptele, putin cate putin si omogenizeaza bine cu telul. O prajitura aromata, care poate fi pastrata in frigider timp de pana la cinci zile. Se poate folosi o tava dreptunghiulara de 32×25 cm, dar aveti grija sa fie mai inalta, sa aiba loc sa creasca si sa nu curga compozitia in cuptor.

De ce se numeste prajitura desteapta?

Oua 8 buc, zahar 250 g, unt 170 g, faina 150 g, lapte 1 l, esenta de vanilie 1 buc, pesmet 2 linguri, zahar pudra 1 linguri optional. Prajitura desteapta sau prajitura inteligenta se numeste in acest fel pentru ca punem la cuptor o compozitie lichida, iar cand este gata, rezulta o prajitura cu trei straturi separate, doua de blat si o crema delicioasa in mijloc. · prajitura desteapta cu vanilie sau prajitura inteligenta se numeste in acest fel pentru ca punem la cuptor o compozitie lichida, iar cand este gata. Prajitura desteapta se separa singura in trei straturi diferite atunci cand este in cuptor, de aici si numele acestei prajituri. Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de prajitura inteligenta il gasiti in clipul de mai jos!

Posting Komentar untuk "Prajitura Desteapta Cu Lamaie"